Tävlingsinformation

Tävlingsinformation med bl a antal matcher och speltid hittar du i följande dokument:

Läs mer

Vi ber lagledare hålla sig uppdaterade på ProCup. ProCup kommer att uppdateras löpande efter seedning under helgen med fredagens och lördagens spelschema. Länk till spelschema.

Regler:

Vi kommer att följa fotbollsförbundets regelverk.

Ungdomsdomare:

Vi behöver er hjälp!
Utdrag ur Skånes Fotbollsförbunds Tävlingsbestämmelser år 2014:

26§ Förenings skyldighet

  • Arrangerande och gästande förening är ansvariga för sina respektive spelares, ledares och supportrars uppförande i samband med och under match.
  • Arrangerande förening är skyldig att informera publiken om vilka ordningsregler som gäller i samband med och under match.
  • Arrangerande förening är skyldig att tillse att god ordning råder bland publikensamt vidta åtgärder för att skydda funktionärer och spelare för övergrepp.
  • Förening är skyldig att vidta alla erforderliga åtgärder för att identifiera samt stänga av ordningsstörande supportrar som tillhör den egna föreningen.
  • Ledare, spelare eller annan person får inte inleda diskussion med domarna när dessa är kvar på planen eller på väg från planen.

Förhållningssätt:

  • Vi måste hjälpas åt att verkligen hålla en NOLLTOLERANS när det gäller att kommentera domslut. Vid match är ni ledare där för att leda ert lag, spelarna där för att spela match och domaren är där för att leda matchen. Domaren kommenterar aldrig spelarnas insats eller er coachning och då ska ni aldrig kommentera domarens beslut. Det vill säga att vi som är ledare eller spelare vid matcher först och främst ALDRIG kommenterar ett domslut. Om någon ledare eller spelare gör det ändå så måste övriga i omgivningen reagera.
  • Om man hör någon säga något måste man DIREKT påtala att det är NOLLTOLERANS när det handlar om att kommentera domslut. Detta klarar vi med gemensamma ansträngningar om vi vågar stå upp för våra Ungdomsdomare!

Anmälningsavgiften Pojklag:

Övernattande på skolboende anmälningsavgiften är 1 350kr per lag
Ej övernattande på skolboende 1 850kr per lag

Anmälningsavgiften Flicklag:

Övernattande på skolboende anmälningsavgiften är 950kr per lag
Ej övernattande på skolboende 1 250kr per lag

Lagavgiften faktureras i samband med er anmälan och när Den är betald är ni anmälda till Halör Cup 2019

Avgiften för inkvartering/övernattande och frukostbuffé, lunch o middag:

Pojklag 1 200kr per person, totalt 3 nätter och 8 måltider.

Flicklag 800kr, per person totalt 2 nätter och 5 måltider.